Ga voor optimaal gemak en veiligheid

Alecto Smart Home

Van slimme thermostaten tot slimme verlichting: ontdek het brede assortiment smart home producten van Alecto.

Bekijk ons aanbod
Veiligheid, comfort en Efficiëntie

Met onze smart home producten geniet je van talloze voordelen voor je woning, zoals meer comfort, veiligheid en efficiëntie. Zo kun je met de slimme thermostaat van Alecto de temperatuur in huis aanpassen en energie besparen, of kun je met een slimme beveiligingscamera je huis beschermen tegen inbraak en ongewenste gasten. Daarnaast bieden smart home producten ook gemak, doordat je jouw apparaten eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of stemcommando's. Door deze voordelen is het mogelijk om je woonomgeving volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren en routines.

Wifi producten
Transformeer jouw huis in een slimme woning met de nieuwste smart home wifi producten en geniet van de ultieme controle en connectiviteit.
Alle WIFI producten
Zigbee producten
Upgrade jouw huis vandaag nog met de nieuwste smart home Zigbee producten en ervaar het gemak en efficiëntie van een geautomatiseerde woning.
Alle Zigbee producten
Ontdek onze Smart verlichting
Maak je klaar voor de toekomst van verlichting

Met de slimme verlichting van Alecto kun je jouw lampen eenvoudig bedienen via een app op je smartphone of tablet. Kies uit maar liefst 16 miljoen kleuren (RGB), Zo heb je voor iedere gelegenheid de juiste verlichting.

Veel gestelde vragen

 1. Gemak
  Smart home producten maken het leven gemakkelijker door het uitvoeren van dagelijkse taken te automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld met één klik de verlichting uitschakelen of de temperatuur in huis aanpassen zonder fysiek in de ruimte te zijn.
 2. Energie-efficiëntie:
  Smart home producten kunnen je helpen om jouw energieverbruik beter te beheren en te verminderen. Je kunt bijvoorbeeld de verlichting of het verwarmingssysteem zo instellen dat deze alleen aan zijn wanneer je thuis bent, wat kan leiden tot besparingen op jouw energierekening.
 3. Veiligheid
  Smart home producten kunnen uw huis veiliger maken. Je kunt bijvoorbeeld beveiligingscamera's en alarmsystemen installeren die je in realtime op de hoogte stellen van verdachte activiteiten.
 4. Comfort
  Smart home producten kunnen je huis comfortabeler maken. Je kunt bijvoorbeeld slimme thermostaten installeren die de temperatuur aanpassen aan jouw dagelijkse routines en voorkeuren

Zigbee is een draadloze communicatietechnologie die voornamelijk wordt gebruikt in slimme thuisnetwerken. Het is ontworpen om weinig energie te verbruiken en kan worden gebruikt om verschillende apparaten met elkaar te verbinden, zoals verlichting, sensoren en thermostaten. Zigbee-netwerken zijn robuust en kunnen grote afstanden overbruggen, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van uitgebreide thuisautomatiseringssystemen

Jazeker, onze producten kunnen bediend worden door middel van smart-assistants zoals Amazon Alexa en Google Home

Je kunt voor het bedienen van je smart producten de gratis app Smart Life gebruiken. Deze app is beschikbaar voor smartphone en tablet.

Download de app voor Android of Apple