Over Alecto

Je vindt ons in elk huishouden | Alecto consumentenelektronica

Slimme en betaalbare producten, die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken. Dat is waar Alecto al ruim veertig jaar voor staat. Ons assortiment is inmiddels zo breed, dat we met recht kunnen zeggen: in elk huishouden in Nederland vind je minstens één Alecto product. Wat ons onderscheidt is:

-       De goede prijs/kwaliteitverhouding, die we heel belangrijk vinden.

-       Het zeer complete elektronica-assortiment.

-       Onze eigen Research & Development faciliteiten in ’s-Hertogenbosch.

-       Het feit dat je onze producten overal kunt kopen.

Van babyfoon tot weerstation en van rookmelder tot entertainmentsysteem. We leveren mooie producten voor het hele gezin. Met een extra focus op ons assortiment Alecto Babycare, voor als je gezin groter wordt.

Alecto is groot in babycare

Je wilt alleen het beste voor je baby en dat is dan ook wat wij bieden. Uitstekende producten, die regelmatig worden uitgeroepen tot Beste koop en Beste uit de test, en waarmee we ook prestigieuze awards winnen. Bovendien krijgen we ook van ouders hele mooie beoordelingen, want Alecto-artikelen zijn gewoon heel fijn in gebruik.

We ontwikkelen allerlei handige producten voor jou en je kindje, zoals flessenwarmers, thermometers, weegschalen, foodprocessors en veiligheidsartikelen. Op het gebied van babyfoons zijn we zelfs al enkele jaren marktleider. En dankzij onze filosofie van uitstekende producten voor de beste prijs, passen we binnen elk budget. Meer weten? ga naar alectobaby.nl

Elektronica voor in en om het huis bij Alecto

Alle producten die wij voeren hebben we zelf ontwikkeld en/of getest en verbeterd. Met een eigen Research & Development afdeling - bemand door onze geweldige technici - kunnen we de kwaliteit waarborgen waar we bekend om staan. Ons complete assortiment bestaat uit elektronica voor in en om het huis, zoals audio, multimedia en verlichting.